Autoškola

O nama

O nama

Odmah na početku želimo Vam zahvaliti na interesu za naše autoškole. Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti  2000.-te godine. Primarna nam je zadaća osposobljavanje kandidata za polaganje A1, A2, A, B, BE, C, CE i D kategorije.

Nalazimo se na tri lokacije u Zagrebu; Ilica 259 (preko puta INA benzinske postaje), Prisavlje 2 (u zgradi Boćarskog doma) , Avenija Marina Držića 12a (u blizini Autobusnog kolodvora), u Svetoj Nedelji na adresi Franje Tuđmana 6 (zgrada između Hoto Centra i Petrol benzinske), u Samoboru na adresi: Gundulićeva 2a (prvi semafor iza Kauflanda) i u Velikoj Gorici na adresi: Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21 (na ulazu školsko-športske dvorane Srednje strukovne škole Velika Gorica! (kod Bakarića)).

Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj.

Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.

Osim toga, posjedujemo brojne izuzetno fleksibilne načine plaćanja naših usluga, što je, u današnje vrijeme, izuzetno bitno svima nama.

Autoškola Mandić 1 djeluje najduže, od 2000. godine. Ova poslovnica ima poligon na Prisavlju 3 (pored MINPRO, tzv. "kockica"). Autoškola Mandić 2 se nalazi na Držićevoj 12a i prometno vježbalište za ovu poslovnicu se nalazi na Borongaju.

Autoškola Megastart egzistira u Zagrebu od 2004. godine. Od 01. studenog 2012.god. preselili smo na novu lokaciju, Prisavlje 2, u svima dobro poznati Boćarski dom, gdje je Autoškola Megastart doživjela totalni preokret na svim područjima polaganja vozačkog ispita. Ova autoškola ima poligon na Prisavlju 3 (pored MINPRO, tzv. "kockica").

Od 1.9.2014. otvara se Autoškola Megastart u Svetoj Nedelji na adresi Ulica Dr. Franje Tuđmana 6, na samom izlazu s autoceste Zagreb - Ljubljana kod HOTO CENTRA. Novouređeni poligon ove autoškole se nalazi u neposrednoj blizini, na adresi Dobriše Cesarića 16 a, Samobor .

2018. godine otvorili smo još dvije poslovnice Autoškola Mandić&Megastart u Samoboru i Velikoj Gorici te se time proširili na područje van Grada Zagreba fokusiravši se tako na kandidate koji imaju mogućnost osposobljavanja van naše metropole.

U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

U Autoškolama Mandić&Megastart, želja nam je prvenstveno, kod osposobljavanja kandidata za vozače, obučiti Vas za sigurnog vozača koristeći moderne metode i nastavna umijeća.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama.

Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.

Ukratko, s nama ćete postati vozač/ica te sudjelovati u prometu nakon uspješno položenog vozačkog ispita, sigurno i samostalno.

Autoškola Mandić 1

Ilica 259, Črnomerec
Zagreb

tel: 01 / 3701 - 398
e-mail: mandic@megastart.hr

Autoškola Mandić 2

Av. Marina Držića 12a
Zagreb

tel: 01 / 3094 - 000
mob: 095 / 8880 - 127
e-mail: drziceva@megastart.hr

Autoškola Megastart Zagreb

Prisavlje 2, Boćarski dom
Zagreb

tel: 01 / 6609 - 035
e-mail: megastart@megastart.hr

Autoškola Megastart Sveta Nedelja

Dr. Franje Tuđmana 6
Sveta Nedelja

tel: 01 / 3370 - 613
e-mail: sv.nedelja@megastart.hr

Autoškola Mandić&Megastart Samobor

Gundulićeva 2 A
Samobor

tel: 01 / 3336 - 670
e-mail: samobor@megastart.hr

Autoškola Mandić&Megastart Velika Gorica

Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21
Velika Gorica

tel: 01 / 6262 - 000
e-mail: v.gorica@megastart.hr

ZATVORI