Autoškola

Često postavljana pitanja

Želite upisati autoškolu, no imate pitanja, želite se dodatno informirati ili niste sigurni imate li dobru informaciju? U nastavku vam donosimo pregled najčešćih pitanja koje nam kandidati postavljaju, a uz njih odmah možete pronaći i odgovore.

Pročitaj više
Osposobljavanje vozača

Vaše osposobljavanje propisano je zakonom u kojem je ujedno i predviđen minimalan broj sati za pojedinu kategoriju. U tabeli ispod možete se upoznati sa tim podacima.

Pročitaj više
Ubrzana obuka

U našoj autoškoli moguće je ubrzano osposobljavanje koje vršimo i prilagođavamo Vašim potrebama. Za B kategoriju program ubrzane obuke započinje po osposobljavanju iz prometnih i sigurnosnih pravila. Obuka upravljanja vozilom vrši se na način da se prvih 5 nastavnih sati izvodi po 1 sat, a ostatak obuke u kombinaciji blok sata.

Pročitaj više
Kondiciona vožnja

Kondiciona ili kondicijska vožnja je za one koji posjeduju vozačku dozvolu, a nisu dugo upravljali vozilom te im je potrebno vježbanje za stjecanje vještine za samostalno upravljanje motornim vozilom. Ovaj program je individualni i potpuno se prilagođava Vašim potrebama.

Pročitaj više
Osposobljavnje vozača sa invaliditetom

Autoškola Mandić & Megastart nudi osposobljavnje osoba sa invaliditetom za vozački ispit. Kandidati odrađuju vožnju i polažu vozački ispit na vozilu Renault Captur sa automatskim mjenjačem i najnovijim prilagođenim ručnim komandama.

Pročitaj više
KOD 95, ADR - prijevoz opasnih tvari

2003. godine od strane europskog parlamenta i vijeća Europe usvojena je Direktiva 2003/59/EC koja propisuje obaveze država članica i država budućih članica EU oko početnih kvalifikacija i periodičnoj izobrazbi vozača za prijevoz robe ili putnika.

Pročitaj više
Ugradnja univerzalnih dvostrukih komandi

Autoškola Mandić & Megastart postala je ekskluzivni zastupnik certificiranog europskog proizvođača za ugradnju univerzalnih dvostrukih komandi potrebnih za uredno obavljanje posla instruktora vožnje.

Pročitaj više
O nama

Autoškola Mandić & Megastart egzistira u Zagrebu od 2004. godine. Od 01. studenog 2012. god. preselili smo na novu lokaciju, Prisavlje 2, u svima dobro poznati Boćarski dom, gdje je Autoškola Mandić & Megastart doživjela totalni preokret na svim područjima polaganja vozačkog ispita.

Pročitaj više
Zaposlenja

Najveći doprinos besprijekornom ugledu Autoškole Mandić & Megastart svakako daju njezini zaposlenici svojim sposobnostima i znanjem, timskim radom i odgovornošću.

Pročitaj više

Autoškola Mandić 1

Ilica 259, Črnomerec
Zagreb

tel: 01 / 3701 - 398
e-mail: mandic@megastart.hr

Autoškola Mandić 2

Av. Marina Držića 12a
Zagreb

tel: 01 / 3094 - 000
mob: 095 / 8880 - 127
e-mail: drziceva@megastart.hr

Autoškola Megastart Zagreb

Prisavlje 2, Boćarski dom
Zagreb

tel: 01 / 6609 - 035
e-mail: megastart@megastart.hr

Autoškola Megastart Sveta Nedelja

Dr. Franje Tuđmana 6
Sveta Nedelja

tel: 01 / 3370 - 613
e-mail: sv.nedelja@megastart.hr

Autoškola Mandić&Megastart Samobor

Gundulićeva 2 A
Samobor

tel: 01 / 3336 - 670
e-mail: samobor@megastart.hr

Autoškola Mandić&Megastart Velika Gorica

Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21
Velika Gorica

tel: 01 / 6262 - 000
e-mail: v.gorica@megastart.hr

ZATVORI